Csendőrszobrot avattak a Nagy-Magyarország téren

2014 augusztus 18., hétfő 7:05
354

Ráadásul mindenki ráért, akinek egy ilyen eseményen ott kell lennie. A névsor: Mészáros István, az Új Magyar Gárda országos főkapitánya, ifjabb Hegedűs Loránt, aki már a nemzet lelkésze, Orosz Mihály Zoltán, Érpatak polgármestere, továbbá Barcsa-Turner Gábor, Hatvannégy Vármegye Ifjúsági Mozgalom társelnöke, Murányi Levente, aki szerint a csendőrség ugyanaz, mint a Magyar Gárda, és Putyin Oroszországát állította példaként és Tyirityán Zsolt, a Betyársereg vezetője. Ő például azt mondta, hogy legyünk mindig büszkék arra, hogy a magyar csendőrség sok egyéb mellett büszkén teljesítette a kötelességét Budapest ostromakor és „egy háborúban lévő ország belső pusztító ellenségének megfékezésében”.

Hogy miről is van szó? Hegedűs Loránt szavaival:

„Üzenjük azoknak, akik a mai kezdeményezésre nem pusztán gyanakvással tekintenek, hanem gyülöletteli indulattal, hogy a mi szívünk tiszta, szentlelkes indulatától vezérelve kivántuk a rendőrség emlékezetét tárgyiasult formában is megörökíteni a jövendő nemzedék számára”.

Csókakőn járunk, az úr 2014. esztendejében, az N1TV videója.

Kommentek

Ha kommentelnél, ahhoz Közösség vagy Belső Kör csomagra van szükséged. Ha csak olvasnád a többiek hozzászólásait, ahhoz nem kell előfizetés.

  1. Ha még nincs, regisztrálj 444 profilt
  2. Fizess elő a Közösség vagy a Belső kör csomagunkra
  3. Az előfizetésnél használt email címmel regisztrálj a Disqusra és azzal lépj be a cikkek alatt