Készül a Kárpát-medence kenyere

gasztronómia
2014 augusztus 19., 18:16
comments 14

Én már teljesen el vagyok veszve, eddig volt ugye az ország tortája meg az ország kenyere, most Szolnokon sül a Kárpát-medence kenyere, de a kettő lehet, hogy ugyanaz. Ez mindenesetre 150 kilós lesz, 6 órán keresztül sül majd (remélem, a belseje is átsül rendesen!), és attól a Kárpát-medence kenyere, hogy beregszászi forrásvízből, parajdi sóból, révkomáromi burgonyából, zentai kovászból és jászsági lisztből készül. Egyelőre így néz ki:

A Kárpát-medence kenyere

 

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.