Egy Hamász-vezér helyett a nejét és a lányát lőtte ki az izraeli hadsereg

külföld
2014 augusztus 20., 06:55
comments 290

Két nő és egy kétéves kislány esett áldozatul az éjjel egy izraeli légicsapásban a Gázai övezetben. A Hamász második számú politikai vezetője, Músza Abu Marzúk szerint az áldozatok a Hamász terrorista, vagy ahogy ők nevezik, katonai szárnyát vezető Mohamed ed-Deif hozzátartozói voltak.

A támadás célpontja amúgy Deif lehetett, legalábbis az izraeli médiában is megjelentek hírek arról, hogy a rakétatámadásokért felelős parancsnok ellen hajtott végre csapást a légierő.

Gázában kedd éjfélkor járt volna el a tűzszünet, de a Hamász már órákkal korábban újraindította a rakétatámadásokat, erre válaszul érkezett a csapás. (MTI)

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.