Jó reggelt! A fergusoni tüntetők üdvözletüket küldik a 444 olvasóinak!

Egyéb
2014 augusztus 20., 06:07
comments 167
photo_camera Fotó: Fiáth Tita

Fiáth Tita, a legendás Luditták fele a missouri-i Fergusonban van, ahol kedd délután beszámolója szerint nagy nyugalomban zajlott a tüntetés:

„A rendőrök átkísérnek az úttesten, bárkivel szívesen elbeszélgetnek bonyolultabb társadalmi kérdésekről is, a tömeg pedig békésen gyalogol a »Hands up - Don't shoot!«-ot skandálva.”

A két barátságos fiatalember, akiket Tita fotózott, négyest formáló kézmozdulatával magukat, a 444 olvasóit üdvözli. Azt üzenik, hogy Magyarországon is mindenki küzdjön a rasszizmus ellen!

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.