Durvul a kampány: Bokros „The Body” Lajos kötésig beleáll

POLITIKA
2014 augusztus 26., 12:02
comments 135

bokker

Egyszerűen parádés az ellenzéki jelöltek vetélkedése: az Ice Bucket Challenge Paganinije, Michelangelója és Pasolinije (3 in 1) Falus Feró után a komoly ellenzéki liberális, Bodnár Zoltán kért lapot tizenkilencre, hogy végül Bokros Lajos különösen provokatív body art alkotásával (de az is lehet, hogy performance) robbantsa a bankot (LOL). A Modern Magyarország Mozgalom elnöke és főpolgármester-jelöltje a Jászai Mária téren helyezte el önmagát, mint hatásos műalkotást ajánlásgyűjtési célzattal. Nem magyarázzuk túl, a képen minden rajta van, amit az önkormányzati választásról, Magyarországról, Bokros Lajosról tudni kell. (Köszi, Szigeti Ancsa.)

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.