Egy skót sziget lakói addig jégvödröztek, amíg víz nélkül maradtak

INTERNET
2014 augusztus 27., 18:59

Colonsay egy egészen apró, mindössze 13 kilométer hosszú szigetecske Skócia nyugati partjainál, a Hebridákon, egy ugrásnyira a világ legjobb viszkijeitől Islay szigetén. A kis szigeten a pazarlás megelőzésére olyan automata vízrendszert építettek ki, ami magától lezár, ha hirtelen nagyot ugrik a fogyasztás.

A hétvégén az automata folyamatosan lezárta a csapokat, mert a szigeten futótűzként terjedt az Ice Bucket Challenge. "Vasárnap ért a csúcsra a láz" - mesélte David Johnston a helyi sörfőzdéből. "Az automata azt hihette, hogy csőtörés van". (The Sun via News.com.au)

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.