Tarlós: Nem kommentálom, hogy egy ember alsónadrágban toporog egy pocsolya közepén

Budapest
2014 augusztus 27., 11:10
comments 102

Tarlós István az MTI-nek adott interjút a konkrét ígéreteit itt lehet elolvasni, mi csak a Falus Ferenccel foglalkozó részről számolnánk be. A jelenlegi főpolgármester nem kíván esélylatolgatásba belemenni, szerinte bármi előfordulhat. Tarlós szerint az ellenfelei minősítését nem tartja szükségesnek, mert a választási kampány végére mindenki minősíti önmagát

"így vagy úgy".

Falus Ferenc leöntős videójáról Tarlós azt mondta, hogy

"az erről forgalmazott felvételt, ahol egy alsónadrágban és zokniban álló embert egy nő leönt egy vödör vízzel, és ez az ember ott toporog egy pocsolya közepén és igyekszik tanácstalanul értelmezni azt a jelenséget, hogy a művelet során véletlenül orron vágott kisgyerek ordítva bőg és igyekszik elmenekülni a helyszínről."

photo_camera MTI Fotó: Bruzák Noémi

Ezért ezt nem kívánja kommentálni, magáról a

"vízleöntési mániáról"

pedig azt gondolja, hogy bohóckodás nélkül, másként is lehet segíteni beteg embereknek, a közjogi funkció lejáratása nélkül. (MTI)

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.