Bajnai állást vállal egy befektetési cégnél

POLITIKA
2014 szeptember 02., 08:16
comments 175

Bajnai Gordon

Úgy tudjuk, Bajnai Gordon kedden bejelenti, hogy egy állást vállal egy nemzetközi befektetési cégnél (edit: eredetileg tőzsdei céget írtunk, ez azonban nem volt pontos). Ez hivatalosan nem jelenti azt, hogy visszavonul a politikától, mert továbbra is az Együtt választmányának tagja marad, ahogy marad a Haza és haladás alapítványban is. A hvg.hu szerint a cég az infrastrukturális befektetésekre szakosodott Meridiam-csoport. Bajnai az elmúlt két évben a vállalat felügyelőbizottságában dolgozott.

Bajnai ugyan a tavaszi választáson parlamenti mandátumot szerzett, de nem ült be az országgyűlésbe, a helyére Szelényi Zsuzsa került. A választás óta pedig már hátrébb lépett a politika első vonalától, ebben tulajdonképpen mostantól sem lesz nagy változás, bár információink szerint az önkormányzati választáson azért még segíti a pártot.

A környezetében viszont jellemzően úgy értékelik, ezzel a lépéssel vége Bajnai politizálásának.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.