Bemutatták az Iphone 6-ot meg az Apple okosóráját

TECH
2014 szeptember 09., 18:32
comments 222

Maga Tim Cook CEO, az új Steve Jobs (régi CEO) mutatta be. A világ szeme láttára. (Az eseményről sugárzott élő adás egyébként folyton akadt, a mémgyárosok mémeket gyártottak belőle.)

Az új Iphone 200 és 400 dollár között lesz (kétéves hűséggel, persze). Amerikában szeptember 19-től kapható, és az év végéig a világ 115 országában lesz megvásárolható.

Ahogy meg lett jósolva (= ki lett szivárogtatva), az új készülék bankkártyaként is használható lesz majd (bizonyos feltételekkel). Az Iphone 6 38 százalékkal, az Iphone 6 Plus 185 százalékkal több pixelt tartalmaz, mint az Iphone 5s. És mindkettő nagyobb az elődnél.

Debütált az Apple okosórája, az Apple Watch is, amin gomb is lesz, vízálló is, nyomkodható, rajzolható, és még a szívverést is figyeli.

A kütyük és gedzsitek részleteiről mondjuk a Wired élő tudósításában lehet még olvasni, de gyakorlatilag bárhol, mert ma tényleg erre őrül meg a világ.

photo_camera Az Apple fanatikus hívői a lancson (Fotó: Don Emmert / AFP)

A témában teljesen elfogulatlanul, részrehajlás nélkül, a főnökömmel maximálisan egyetértve ajánlom Uj Péter írását.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.