Orbán ajánlata: ha Simicska átadja a sajtót, túlélhet a Közgép

politika
2014 szeptember 12., 04:51
comments 337

A Népszabadság úgy tudja, hogy nagyjából megállapodott egymással Orbán Viktor és Simicska Lajos, hogyan tudnának a jövőben egymás mellett dolgozni. A két férfi küzdelme a pénzért és a hatalomért június óta egyértelmű, és az áprilisi választások után vált kiélezetté.

Az alku állítólag arról szól, hogy Simicska elveszti a Magyar Nemzetet, a Hír TV-t, a Lánchíd Rádiót és a Class FM-t, továbbá a reklámcégeit is. Ezek iránt Habony Árpád és Andy Vajna érdeklődnek. Ha Simicska kivonul erről a piacról, akkor a Közgép továbbra is jól szerepelhet a közbeszerzési versenyeken. (nol.hu)

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.