Amikor Béla hazatért a Szovjetunióból, teljesen más emberré vált

POLITIKA
2014 szeptember 23., 07:11
comments 214
photo_camera Kovács Béla. Fotó: Botos Tamás

Izgalmas cikkben részletezi az Index a jobbikos Kovács Béla még annál is izgalmasabb életének részleteit. Kovácsot az EP-választás előtt azzal vádolták meg, hogy az Európai Unió intézményei ellen kémkedik. Ez végül nem sokat ártott neki, ismét megválasztották EP-képviselőnek.

A cikk szerint - amit ajánlunk elolvasásra - jó néhány részlet nem stimmel abból, amit Kovács magyarázkodása közben az életéről közölt, feleségével, Szvetlana Isztosinával együtt pedig olyan tényeket titkoltak és hallgattak el, amelyek alapján az egyik összekötő kapocs kapcsolatukban az orosz titkosszolgálat.

Kovács nevelőapja szerint pedig "fia akkor változott meg, amikor Japánban megismerkedett Isztosinával, amikor pedig évekkel később a Szovjetunióból hazatért, teljesen más emberré vált, mintha kicserélték volna". (Index)

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.