Kovács Béla szerint gátlástalan titkosszolgálati lejárató akció zajlik Kovács Béla ellen

Az orosz titkosszolgálathoz nagyon gyanúsan, sok szállal kötődő jobbikos EP-képviselő, Kovács Béla múltjáról kedd reggel közölt cikket az Index. Kora délutánra itt is a válasz, a Jobbik nevében kiadott közleményben Kovács Béla tiltakozik. Mint írja,

"Újabb mocskos titkosszolgálati lejárató akciónak tartom az Indexen megjelent mai írást. A napnál is világosabb, hogy az újságírót és az Indexet titkosszolgálati dezinformációkkal manipulálták."

Kovács szerint már a cikkben foglalt, születési körülményeit taglaló részletek sem stimmelnek. Az orosz kémkedéssel megvádolt képviselő szerint anyja, akit csak tíz éve ismert meg, nem egy titkos kapcsolat után esett teherbe, hanem ert megerőszakolták. Nem orosz tiszt, hanem magyarul beszélő emberek, csoportosan.

"Mindezek persze olyan magánjellegű, a legintimebb szférába tartozó titkok, amelyek normál esetben nem tartoznak senki másra a legszűkebb családi körömön kívül. Itt és most azonban kivételt kell tenni a titkosszolgálat és az Index gátlástalan manipulációja miatt, ahol a magánélet szentsége semmit sem számít. Az Indexnek tollba mondott cikk már ezen a ponton megbukott. Egyben példa nélküli, hogy egy titkosszolgálat ennyire pofátlan és aljas módon használjon fel médiumokat, újságírókat."

- folytatja Kovács, aki szerint ő már öt napja megírta Facebookra, hogy családtagjait újságírók vegzálják.

Kovács más részletet nem cáfol tételesen a cikkből, például azt sem, hogy KGB-gyanús feleségének párhuzamosan még két férje is lehetett, viszont mint írja, megteszi a szükséges jogi lépéseket a cikk ellen, ami szerinte "véletlenül" megint épp választási időszakban jelent meg.

Kapcsolódó
Népszerű
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok vannak 2016. január 21-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.