Depardieu azt állítja, hogy tinédzserként hullarabló és homoszexuális dzsigoló volt

FILM
2014 október 06., 08:38
comments 97

Ilyesmik derülnek ki Putyin barátjának új önéletrajzi könyvéből. Mármint Gérard Depardieu-éből.

Gérard Depardieu Napóleon szerepében Kodály Zoltán Háry János címû daljátékának próbáján a szegedi Dóm téren július 31-én. A Szegedi Szabadtéri Játékokon Béres Attila rendezésében augusztus 1-jén mutatták be a darabot. (Fotó: Szegedi Szabadtéri Játékok / MTI)
photo_camera Gérard Depardieu Napóleon szerepében Kodály Zoltán Háry János címû daljátékának próbáján a szegedi Dóm téren július 31-én. A Szegedi Szabadtéri Játékokon Béres Attila rendezésében augusztus 1-jén mutatták be a darabot. (Fotó: Szegedi Szabadtéri Játékok / MTI)

A hollywoodi filmek francia sztárjából fideszes orosszá süllyedt Depardieu az Így történt (It happened like that) című könyvben többek között azt állítja, hogy:

  • 10 évesen már az utcát járta.
  • 15 évesen homoszexuális prostituált lett, a kuncsaftjait gyakran ki is rabolta.
  • 16 évesen három hétig börtönben ült autólopásért.
  • Egy barátjával hullákat ástak ki, hogy ellopják az ékszereiket.
  • Az 1968-as párizsi diáklázadás alatt tüntetőket rabolt ki.
  • Egy NATO-bázisra bejárva cigit árult.

A színész egyébként súlyos alkoholista, 14 üveg különféle italt iszik meg egy nap, pezsgővel kezd reggel, és whiskey-vel zár este. Ennek ellenére azt állítja, hogy nem alkoholista, csak így küzd a fóbiái ellen.

Depardieu Orbán Viktorral 2013. januárban a zürichi FIFA-gálán
photo_camera Depardieu Orbán Viktorral 2013. januárban a zürichi FIFA-gálán (Fotó:
Orbán VIktor / Facebook)

Legutóbb augusztusban írtunk róla, amikor beállt a Fidesz szegedi – filmművészeti csúcsteljesítménnyel kampányoló – polgármester-jelöltje mögé.

(Daily Mail)

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.