Meghalt Váradi András

Este 8-kor Alcsútdoboz külterületén elütötte egy autó az Együtt alcsútdobozi polgármesterjelöltjét, Váradi Andrást. Súlyos sérülésekkel szállították egy székesfehérvári kórházba, ahol már nem tudtak rajta segíteni.

varadi_andras_felcsut_5

Horváth Sándor, az Együtt bicskei listavezetője azt mondta a hvg.hu-nak, hogy beszélt Váradi András feleségével, aki azt mondta, hogy a férje a saját autójával járt Alcsútdobozon plakátozni, és amikor ment haza a tanyára, lecsúszott a létra az autójáról. Megállt, hogy visszamenjen érte, ekkor gázolta el egy 84 éves osztrák-magyar kettős állampolgár egy osztrák rendszámú autóval. Horváth arról is beszélt, hogy nem cserbenhagyásos gázolás történt, és nem direkt ütötték el Váradit.

A HVG-nek a Fejér megyei rendőr-főkapitányság azt mondta, hogy az áldozat a gondos egészségügyi ellátás ellenére 22:20-kor meghalt.

Az ellenzék arca

Váradi András volt az a juhász, aki tüntetéseket szervezett Mészáros Lőrinc felcsúti polgármester ellen, miután a föld, ami évtizedekig a családjáé volt, Orbán Viktor barátjáé lett. A juhász egy trágyaperben első fokon nyert is Mészáros cége ellen. Itt írtunk Váradi Andrásról hosszabban.

juhasz04

Váradi az Együtt polgármesterjelöltje volt Alcsútdobozon, a miniszterelnök szülőfalujában. Miután erről beszámolt az RTL Klub híradója, a megmaradt földjére ismeretlenek kombájnnal hajtottak fel, és tettek kárt a vetésében.