A lány, akinek egy 7,5 centis pióca élt az orrában

külföld
2014 október 13., 07:32
comments 21

Ujjnyi méretű piócát távolítottak el egy skót lány orrából. Daniela Liverani délkelet-Ázsiában utazgatott, amikor két héttel a hazaérkezése előtt leesett egy motorrol és beütötte a fejét. Így amikor folyamatosan vérezni kezdett az orra, arra gyanakodott, hogy egy ér pattanhatott el.

Akkor se gyanakodott, amikor egy fekete valami jelent meg a orrlyukában. Azt hitte, csak alvadt vér. De amikor ki akarta fújni, a valami visszahúzódott.

"Amikor a zuhany alatt álltam, egészen az alsó ajkamig lekúszott. Azonnal kiugrottam a kádból, és a tükörben láttam, hogy recés a teste. Akkor jöttem rá, hogy ez egy állat" - mondta.

A telefonos ügyelet tanácsára azonnal a sürgősségire ment, ahol végül orrtágítók és csipeszek segítségével kihúzták az orrából a

7,5 centisre megnőtt vérszívót.

"Iszonyú szenvedés volt. Amint az orvos hozzáért, elkezdett bemenekülni az orromba. Végül fél óra múlva hirtelen elmúlt a fájdalom. Az orvos elkapta" - mesélte. (Via The Daily Mail)

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.