A gyanú szerint szintén kitiltott kollégájával ment nyaralni a NAV elnöke

POLITIKA
2014 október 23., 16:41
comments 760

Az RTL Klub stábja szerda hajnalban a bécsi reptéren csípte el Vida Ildikót, aki a sajtóhírek szerint egyike azoknak, aki korrupciógyanús ügyletek miatt nem utazhat többet az Egyesült Államokba. Ezt az állítást megjelenése óta nem cáfolta senki. Szerda este pedig a hvg.hu írta meg, hogy még két kitiltott lehet a NAV-nál, Csillag Dezsőné, akihez az adóellenőrzések és a végrehajtás tartozik, és az ellenőrzési főosztály vezetője Dávid Marianna.

Vida az RTL Klubnak nem kívánt nyilatkozni, csak annyit árult el, hogy szabadságra megy, de nem mondta meg hova. Többször is többesszámban beszélt, amit mi is a meglepettségének tudtunk be, pedig jóval prózaibb oka lehetett. Az RTL mai Híradója szerint utazótársa Csillag Dezsőné volt, csak mivel az ő érintettsége csak este merült fel, őt nem keresték a reptéren.

nav

A Híradó idézte a NAV működését felügyelő miniszter, Varga Mihály elképesztő szavait is, aki még pár napja mondta el, hogy mivel ő korábban olyan megállapodást kötött Vida Ildikóval, hogy Vida minden, a munkáját érintő vagy befolyásoló információt közölni fog vele, és eddig nem mondott semmit, ezért nincs nagyot mit tenni.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.