A gyanú szerint szintén kitiltott kollégájával ment nyaralni a NAV elnöke

POLITIKA
2014 október 23., 16:41
comments 760

Az RTL Klub stábja szerda hajnalban a bécsi reptéren csípte el Vida Ildikót, aki a sajtóhírek szerint egyike azoknak, aki korrupciógyanús ügyletek miatt nem utazhat többet az Egyesült Államokba. Ezt az állítást megjelenése óta nem cáfolta senki. Szerda este pedig a hvg.hu írta meg, hogy még két kitiltott lehet a NAV-nál, Csillag Dezsőné, akihez az adóellenőrzések és a végrehajtás tartozik, és az ellenőrzési főosztály vezetője Dávid Marianna.

Vida az RTL Klubnak nem kívánt nyilatkozni, csak annyit árult el, hogy szabadságra megy, de nem mondta meg hova. Többször is többesszámban beszélt, amit mi is a meglepettségének tudtunk be, pedig jóval prózaibb oka lehetett. Az RTL mai Híradója szerint utazótársa Csillag Dezsőné volt, csak mivel az ő érintettsége csak este merült fel, őt nem keresték a reptéren.

nav

A Híradó idézte a NAV működését felügyelő miniszter, Varga Mihály elképesztő szavait is, aki még pár napja mondta el, hogy mivel ő korábban olyan megállapodást kötött Vida Ildikóval, hogy Vida minden, a munkáját érintő vagy befolyásoló információt közölni fog vele, és eddig nem mondott semmit, ezért nincs nagyot mit tenni.

Kommentek

Ha kommentelnél, ahhoz Közösség vagy Belső Kör csomagra van szükséged. Ha csak olvasnád a többiek hozzászólásait, ahhoz nem kell előfizetés.

  1. Ha még nincs, regisztrálj 444 profilt
  2. Fizess elő a Közösség vagy a Belső kör csomagunkra
  3. Az előfizetésnél használt email címmel regisztrálj a Disqusra és azzal lépj be a cikkek alatt