Ilyen szórakoztató, amikor a magyar kormányszóvivő megpróbál emberkedni az amerikai diplomatával

POLITIKA
2014 október 26., 22:56
comments 686

Szóval Andre Goodfriend, amerikai ügyvivő először azt írta, este fél 11 felé, hogy érdekes volt látni az embereket az internetadó elleni tüntetésen. Hogy sokan voltak, és minden rendben zajlott.

Pár perccel később észrevette a Lendvay utcai Fidesz székház megdobálásról szóló híreket. Azt írja, hogy elítéli a vandalizmust.

De a legjobb mégiscsak az, ahogy Kovács Zoltán, a kormány nemzetközi szóvivője beleköt Goodfriendbe, amiért kiment. Kovács fel van háborodva, hogy MSZP-nek kampányol az amerikai diplomata, Goodfriend pedig egy perccel később kíméletlenül leoltja:

a Békementre is ki szokott menni megnézni a hangulatot.

A beszélgetés alapján Kovácsot kb. az agyvérzés kerülgethette. Szerinte valaki hisztérikusan felkavarta a hangulatot.

Egy ponton bedobja, hogy

Sometimes there's too much "demonstration",

szóval, hogy

néha túl sok a tüntetés.

Illetve többször is előkerül a Kovácstól, hogy

"Eh?!"

Nem tudom pontosan, hogy mit jelent, de fontos érvnek tűnik.

Egyébként még tart a csata, most szállt be a Magyar Hírlap egyik újságírója. Nem is emlékszem, hogy történt-e már bármi hasonló Magyarországon a Twitteren.

6474697367617536

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.