Kiderült, miért ment Orbán Svájcba

POLITIKA
2014 október 29., 20:50
comments 681

orban rachel lausanne

Köszöntsük a lausanne-i École Hoteliere Lausanne 2015-ös Executive MBA osztályát! Az igen exkluzívnak tűnő osztály blogja alapján úgy látszik, itt kezdi az évet Orbán Ráchel, a miniszterelnök lánya is. Így legalább kiderült, hogy miért látogatott Orbán Viktor váratlanul Svájcba, miközben annyi izgalmas dolog történik Magyarországon.

Megnyugodhatunk abból a szempontból is, hogy a miniszterelnök lánya a hanyatló Nyugatnak egy ilyen, még elfogadható pontján tanulhat. Akit érdekel az ilyesmi, itt megtalálja, miket tanulhatnak majd az évfolyam tagjai, itt pedig tandíjról olvashat. Szerencsére mindössze 59 ezer svájci frankból kijön az EMBA képzés. Magas labda lenne leírni, hogy a mostani árfolyamon 15 milliós tandíj 21 500 havi, tehát mintegy 1800 évnyi internetadó lenne, ezért inkább nem is írom le.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére a közelmúltban a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg felületeinken. Ebben közösségként együttes a felelősségünk, a mienk kiemelt. Amíg újragondoljuk a teendőinket, nem minden cikkünk alatt lehet kommentelni. Egyszersmind kérjük és köszönjük, ha nem csak szabályzatunk betűjének, de a szellemének betartása felett is segítetek őrködni.

Ha kommentelnél, ahhoz Közösség vagy Belső Kör csomagra van szükséged. Ha csak olvasnád a többiek hozzászólásait, ahhoz nem kell előfizetés.

  1. Ha még nincs, regisztrálj 444 profilt
  2. Fizess elő a Közösség vagy a Belső kör csomagunkra
  3. Az előfizetésnél használt email címmel regisztrálj a Disqusra és azzal lépj be a cikkek alatt