Mit csinál Orbán Viktor az amerikai kitiltások és internetadó elleni tüntetések idején? Svájcban üdül

politika
2014 október 29., 10:37
comments 378

Kedden még nem akarta megmondani kérdésünkre Havasi Bertalan, a miniszterelnök sajtófelelőse, hogy Orbán Viktor valóban Svájcban tartózkodik-e, ahol többen látni vélték a miniszterelnököt.

Akkor még csak azt a választ kaptuk, hogy „A Miniszterelnöki Sajtóiroda a kormányfő hivatalos tevékenységéről tud tájékoztatást adni, a magánprogramjairól nem.”

Szerdán viszont érkezett egy kiegészítés is, e szerint:

Az őszi szüntet kihasználva a miniszterelnök a családjával tölt néhány napot Svájcban, tehát magántermészetű útról van szó. 

Holnaptól viszont már ismét itthon lesz Orbán, Havasi válasza szerint hivataloson programjai is lesznek, pénteken pedig a Magyar Rádióban fogja kifejteni álláspontját aktuális politikai kérdésekről.

photo_camera Illusztráció: a szegény ember Szarvasa

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére a közelmúltban a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg felületeinken. Ebben közösségként együttes a felelősségünk, a mienk kiemelt. Amíg újragondoljuk a teendőinket, nem minden cikkünk alatt lehet kommentelni. Egyszersmind kérjük és köszönjük, ha nem csak szabályzatunk betűjének, de a szellemének betartása felett is segítetek őrködni.

Ha kommentelnél, ahhoz Közösség vagy Belső Kör csomagra van szükséged. Ha csak olvasnád a többiek hozzászólásait, ahhoz nem kell előfizetés.

  1. Ha még nincs, regisztrálj 444 profilt
  2. Fizess elő a Közösség vagy a Belső kör csomagunkra
  3. Az előfizetésnél használt email címmel regisztrálj a Disqusra és azzal lépj be a cikkek alatt