Mit csinál Orbán Viktor az amerikai kitiltások és internetadó elleni tüntetések idején? Svájcban üdül

politika
2014 október 29., 10:37

Kedden még nem akarta megmondani kérdésünkre Havasi Bertalan, a miniszterelnök sajtófelelőse, hogy Orbán Viktor valóban Svájcban tartózkodik-e, ahol többen látni vélték a miniszterelnököt.

Akkor még csak azt a választ kaptuk, hogy „A Miniszterelnöki Sajtóiroda a kormányfő hivatalos tevékenységéről tud tájékoztatást adni, a magánprogramjairól nem.”

Szerdán viszont érkezett egy kiegészítés is, e szerint:

Az őszi szüntet kihasználva a miniszterelnök a családjával tölt néhány napot Svájcban, tehát magántermészetű útról van szó. 

Holnaptól viszont már ismét itthon lesz Orbán, Havasi válasza szerint hivataloson programjai is lesznek, pénteken pedig a Magyar Rádióban fogja kifejteni álláspontját aktuális politikai kérdésekről.

photo_camera Illusztráció: a szegény ember Szarvasa

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.