Beszakadt az út egy betonkeverő alatt

baleset
2014 október 30., 16:17
comments 52

A Bajcsy-Zsilinszky út és a Podmaniczky utca sarkán történt a baleset. Erdélyi Péter kollégám (aki az alábbi fotókat küldte erről a nem mindennapi esetről), azt írta: „A betonkeverő be akart fordulni, de a beton nem bírta el. Áll az egész környék. Megjött a daru, a tűzoltók szerint ezt 15 percen belül leszedik, de az út ettől még nyilván nem lesz jó. Ezért volt ma délután extra szar a belvárosban közlekedni.”

Kisdi Máté, a Fővárosi Katasztrófavédelmi Igazgatóság szóvivője azt mondta az MTI-nek, hogy a 30 tonnás betonszállító teherautó mentését a tűzoltók végzik, de a helyszínen vannak a vízművek és a csatornázási művek szakemberei is. A kiemelés idejére a trolik felsővezetékét is áramtalanítani kell.

beszakadt út 1

beszakadt út 2

beszakadt út 3

Ezek pedig az MTI-s Mihádák Zoltán fotói:

Beszakadt az úttest egy teherautó alatt Budapesten

Beszakadt az úttest egy teherautó alatt Budapesten

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére a közelmúltban a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg felületeinken. Ebben közösségként együttes a felelősségünk, a mienk kiemelt. Amíg újragondoljuk a teendőinket, nem minden cikkünk alatt lehet kommentelni. Egyszersmind kérjük és köszönjük, ha nem csak szabályzatunk betűjének, de a szellemének betartása felett is segítetek őrködni.

Ha kommentelnél, ahhoz Közösség vagy Belső Kör csomagra van szükséged. Ha csak olvasnád a többiek hozzászólásait, ahhoz nem kell előfizetés.

  1. Ha még nincs, regisztrálj 444 profilt
  2. Fizess elő a Közösség vagy a Belső kör csomagunkra
  3. Az előfizetésnél használt email címmel regisztrálj a Disqusra és azzal lépj be a cikkek alatt