Ezren voltak és gyorsan véget ért a netadó ellenes tüntetés

POLITIKA
2014 október 31., 17:12
comments 835

Egyelőre úgy tűnik, bejött Orbán Viktor mai húzása. Tudósítónk szerint a hat órás kezdés után pár perccel csak mintegy 1000-1500 ember lehet a József Nándor téren. Cikkünk folyamatosan frissül.

18:32

A Himnuszt éneklik a tüntetők. Úgy tűnik, vége a bulinak, ez gyorsabb volt, mint a zürichi gyors.

18:28

Hahó Orbán, itt a magyar nép beszél. A nemzeti konzultáció megtörtént. Nincs szükség álságos kérdések postán küldésére.

mondja a szónok

18:24

Gulyás Balázs szerint meghátrálásra késztették a kormányt, pedig az nem szereti elismerni a hibáit. Szerinte Orbán először ismerte el, hogy hibázott. Utána Füzessi Károly beszélt, aki szerint azt akarták elérni, hogy ne legyen netadó, és sikerrel jártak. A tömeg ünnepel.

Tuntets4

Tuntetes

Tuntets2

Tuntets3

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.