Vona szerint nem is a CIA szervezte az internetadótüntetést, de aztán mégsem. Vagy mégis... Furcsa... Nagyon furcsa...

A Jobbik-elnök még csütörtökn eresztett meg egy hozzá méltóan rejtélyes posztot a Facebookján arról, hogy az internetadóval szembeni tüntetéssorozat mögött az amerikaiak lapulnak (ad notam: Bencsik András: Majdani forgatókönyv van a mi uccánkba...).

"A civilnek látszó tüntetés mögött tehát minden bizonnyal ott van az amerikai titkosszolgálat, amely igyekszik az oroszokkal is kokettáló kormány pozícióit gyengíteni, de legalább megmutatni neki, hogy nem engedi a csapodárságot"

– írja. Most viszont egy új posztban magyarázkodni próbál, miután sokan azzal vádolták, hogy zavaros összeesküvés-elméletekben gondolkodik. Kevés sikerrel, hiszen bár azzal kezdi, hogy ő soha nem mondott olyat, hogy a tüntetést az amerikai titkosszolgálat szervezte volna, de azért

"az amerikai diplomácia - ami mögött természetesen ott van a titkosszolgálata - lépett akcióba, hogy a számára megbízhatatlanná vált kormányt kellemetlen helyzetbe hozza."

Tehát nem az amerikaiak szervezték, de aztán az amerikaiak szervezték.

Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.