Amerikai pszicho Hongkongban

bűnügy
2014 november 02., 21:13

A hongkongi hatóságok letartóztattak egy brit férfit, miután bérelt lakásában két prostituált holttestét találták.  A 29 éves Rurik Jutting a Bank of America hongkongi divíziójának jól menő bankárja volt, de egy hete nem jelentkezett a munkahelyén.

A havonta háromezer fontért bérelt lakásának erkélyén, egy bőröndben találták meg a 25 éves, indonéziai Sumarti Ningsih meztelen és félig lefejezett holttestét. Egy fülöp-szigeteki, DJ-ként is dolgozó nő szintén lemeztelenített holttestét is megtalálták a lakásban, akárcsak

kokaint, szexjátékokat és Rurik Jutting okostelefonját.

Rurik Jutting a Cambridgei Egyetemen tanult történelmet és jogot, majd Londonban és Amerikában dolgozott bankárként, mielőtt a Bank of America Hongkongba küldte. Munkatársai szerint kiemelkedően okosnak és munkájában sikeresnek írtak le.

"Nagyon hangos ember volt, és egy valagnyi pénzt keresett."

(Telegraph)

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.