A Távközlési Adó Kiterjesztésének (TAK) ügye lezárult

POLITIKA
2014 november 03., 12:28
comments 52

Azért zárult le, mert a társadalom a Távközlési Adó Kiterjesztését (TAK) internetadóként értelmezte, ezért inkább nem vezetik be. "Erről a kérdésről nincs mit beszélnünk" - közölte Fónagy János államtitkár a parlamentben Schiffer András napirend előtti felszólalására válaszul.

A kitiltási ügyről meg azt mondta, hogy szerinte az amerikai ügyvivő azt mondta, hogy a magyar kormánynak ez ügyben nincs teendője.

André Goodfriend amúgy nem ezt mondta. Tudom, mert ott voltam, amikor nem ezt mondta. Azt mondta, hogy a magyar kormány nem tud semmit tenni a kitiltások feloldásáért.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.