Dübörög az államreform: minden héten beszélni fognak róla

Egyéb
2014 november 06., 09:05
comments 55

Megalakult az Államreform Bizottság. Korábban már volt egy ilyen, még Gyurcsány alatt, Draskovics Tibor vezetésével. A mostanit Patyi András vezeti. Ő elmondta, mostantól hetente ülésezni fognak, és amit eddig látnak az "állami humántőke reformból", azt támogatólag véleményezik. Utalt arra, hogy túl sokan dolgoznak az államnak, és túl drágák az illetékek. De hogy igazából mi alapján, és ki fog dönteni az államreformról, milyen szakértői anyagok alapján, (egyelőre?) nem nyilvános.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.