Gyurcsányék népszavazást akarnak a vasárnapi boltbezárásról

POLITIKA
2014 november 07., 13:00
comments 462

Sajtótájékoztatót tartott Varju László, a Demokratikus Koalíció elnökségi tagja. Elmondta, hogy ha a parlament elfogadja a boltok vasárnapi nyitva tartását korlátozó indítványt, akkor a DK azt javasolja a civil szervezeteknek, hogy egy népszavazással kényszerítsék ki a törvény megváltoztatását. Varju László

a törvényjavaslatot az emberek életébe való erőszakos beavatkozásnak és őrült indítványnak nevezte

Elképzelésük szerint a kezdeményezéshez csatlakozó civil mozgalmak a saját nevükben gyűjtenék az aláírásokat.

Én bevallom, nem tudom már követni, hogy pontosan ki és mit mondott erről a kommunista javaslatról ez elmúlt napokban. Az biztos, hogy a KDNP nagyon akarja. (via MTI)

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.