Vida Ildikó találkozása André Goodfrienddel - rendezői változat

POLITIKA
2014 november 10., 18:38
comments 1065

Vida Ildikó, a NAV elnöke elment az amerikai nagykövetségre, hogy megkérdezze, miért tiltották ki az Egyesült Államokból. Kár volt a lesétált méterekért, vasárnap már megírtuk, hogy ilyen esetekben az amerikaiaknak semmit nem kell mondaniuk. Vida Ildikó és André Goodfriend ügyvivő találkozásáról már itt beszámoltunk, de míg a HírTV riportjában csak vágóképnek használták azt a pillanatot, amikor Goodfriend összefut a Szabadság téren az időpont-egyeztetés nélkül érkező Vidával, az ATV azonban hanggal hozta le azokat a részeket is.

És hát az van, hogy bár így is eléggé érdekes volt a kitiltási botrány, de ezzel a habogással Vida is elérkezett arra a szintre, amit már nem lehet fokozni. Gondolták volna, hogy a nő, aki a magyar adóhatóságot vezeti, egyáltalán nem tud angolul?

Benny Hill vért izzadt egy-egy ilyen jelenetért, de Vida a kisujjából rázza ki.

„Tolmácsot szeretnék kérni.”

A híres magyar gógyi! Igen - nem. Na, most akkor melyik? Ennek járj utána ügyvivőkém!

A teljes videó pedig:

Ide kattintva pedig megnézheti a találkozást olyan zenei aláfestéssel, ahogyan annak eleve el kellett volna készülnie.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére a közelmúltban a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg felületeinken. Ebben közösségként együttes a felelősségünk, a mienk kiemelt. Amíg újragondoljuk a teendőinket, nem minden cikkünk alatt lehet kommentelni. Egyszersmind kérjük és köszönjük, ha nem csak szabályzatunk betűjének, de a szellemének betartása felett is segítetek őrködni.

Ha kommentelnél, ahhoz Közösség vagy Belső Kör csomagra van szükséged. Ha csak olvasnád a többiek hozzászólásait, ahhoz nem kell előfizetés.

  1. Ha még nincs, regisztrálj 444 profilt
  2. Fizess elő a Közösség vagy a Belső kör csomagunkra
  3. Az előfizetésnél használt email címmel regisztrálj a Disqusra és azzal lépj be a cikkek alatt