A Közgép vette meg Vida Ildikó házát

érdekes adat
2014 november 14., 06:51
comments 227

Az atlatszo.hu megállapította, hogy Vida Ildikó, a NAV elnöke 2010 nyarán a Közgép Ingatlanfejlesztőnek adta el háromszintes budai házát. A Tamara utcai épülettől egy héttel azután szabadult, hogy kinevezték a NAV élére. A ház most üresen áll, kertje elhanyagolt.

photo_camera (via Google Streetview)

Vida ildikó és a Közgépet vezető Simicska Lajos jó kapcsolata közismert. Vida a múlt héten a szintén Simicska érdekeltségéhez tartozó Magyar Nemzetben jelentette be, hogy egyike az USA-ból kitiltott kormányközeli magyaroknak.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.