Lázár János felügyeli a paksi bővítést

politika
2014 november 14., 17:21
photo_camera MTI / Kovács Attila


A Paks II. felett az államot megillető tulajdonosi jogok és kötelezettségek összességének gyakorlója 2026. december 31-ig, a Miniszterelnökség, jelent meg a Magyar Közlönyben. A 9 milliárd forintos jegyzett tőkével rendelkező, 2012-ben alapított Paks II. Atomerőmű Fejlesztő Zrt. eddig az MVM Magyar Villamos Művek Zrt. tulajdona volt. Az MVM honlapján csak annyit közöl, hogy a Paks II. Zrt. már nem hozzájuk tartozik és további információkért kérjük keresse a társaság új tulajdonosát, a Magyar Nemzeti Vagyonkezelő Zrt.-t. (via MTI)

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.