A karvalytőke 57 millióval beszáll a Prezibe

gazdaság
2014 november 19., 12:06
comments 32

Két venture alap, vagyis növekedésitőke-befektető 57 millió dollárral, vagyis kb 14 milliárd forinttal beszállt a Prezibe. Illetve csak egy új beszálló van, a Spectrum Equity, az Accel már eddig is befektetője volt a magyar alapítású cégnek.

„Nagyon örülünk, hogy a Spectrum Equity is befektetett a Prezibe. Külön öröm, hogy egy olyan céggel dolgozhatunk együtt, akik ismerik a piacunkat és a működési modellünket. Óriási tapasztalatuk van a felhő alapú szoftverekkel, és hozzánk hasonlóan, hosszú távra terveznek” – mondta Árvai Péter, a Prezi ügyvezető igazgatója és társalapítója.

A Spectrum Equity ügyvezetője, Victor Parker meg azt, hogy már jónéhány éve figyelik a Prezit, és látták, hogy ez jó. (Címlapi gif: Nimblefoot)

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.