Bors: Egy új-zélandi Rolling Stones koncertre ment Kósa Lajos és Halász János

Tbg
bulvár
2014 november 22., 06:28

Nem Dubajban töltötte Kósa Lajos debreceni ex-polgármester és Halász János kulturális államtitkár a háromnapos szabadságát, hanem tovább utaztak Aucklandbe, ahol megtekintettek egy Rolling Stones koncertet.

Legalábbis ezt állítja a Bors a Civishírre hivatkozva, amely pár nappal korábban hírül adta, a két potentát az emirátusokba, Dubajba ment három napra. A lap újságírója - mint Vidát a schwechati reptéren - a Liszt Ferenc repülőtéren lepte meg a két politikust.

A lap azt írja:

"A csoport információnk szerint a négycsillagos Copthorne Hotel Auckland Harbourcity nevű szállodában szállt meg, ahol egy éjszaka 60 ezer forintba kerül, Jaggerék szombati koncertjére pedig 50-75 ezer forint körül lehet jegyet venni."

Kósa a titkárnője, Halász a fia társaságában utazott. Eközben a Parlament az elég sok területen megszorító költségvetésről, más olvasatok szerint a fémkupakokról tárgyal Budapesten. (Bors)

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.