A kormány egy jordániai befektető érdekeltségét minősítette stratégiailag kiemelt vállalattá

POLITIKA
2014 november 23., 18:54
comments 50

Egy csütörtöki rendelet minősítette stratégiailag kiemelt jelentőségű gazdálkodó szervezetté a ZeinaHotel szállodaüzemeltető kft.-t, ami a szeptember vége óta felszámolás alatt áll – írja a Napi.hu. A cég 2013-as beszámolója nem említi, hogy állami támogatást kapott volna, ami indokolná a stratégiailag kiemelt státuszt, igaz, a VII. kerületi 4 csillagos, 272 szobás szálloda épülete műemléki védelem alatt áll. Itt lehet többet olvasni a devizában eladósodott, és a szállítóinak is tartozó cég ügyeiről.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.