120 szobás szállodája lesz Giró-Szász Andrásnak

2014 november 25., kedd 6:43
313

Nem csak a 840 millió forintos nettó vagyona miatt érdekes Giró-Szász András politológus-üzletember most közzétett vagyonnyilatkozata, hanem azért is, mert kiderült, belvárosi hoteltulajdonos lesz.

Bár tanácsadó cégén, a Strategopolison párszáz millióért túladott, a Safe Port Projekt Kft.-ben megtartotta 20 százalékos üzletrészét Giró-Szász András. A négy hónapja alapított cég tudja, mibe kell fektetni: egyből társtulajdonos lett a Dorotya 8 Hotel Kft.-ben.

Abban a cégben, ami a nevében is szereplő címen 120 szobás szállodát épít a belvárosban egy olyan ingatlanban, amit 2010-ben értékesített nyomott áron a belvárosi önkormányzat, aminek akkor még Rogán Antal volt a polgármestere.

2010-ben a vevő egy lenyomozhatatlan hátterű luxemburgi cég volt, aminek a tulajdonosi hátterét az eladó önkormányzat nem hozta nyilvánosságra. Idővel kiderült, hogy Serfőző Péter irányítja a céget.

Serfőző Giró-Száz András sógora.

Az Indexnek megerősítette Giró-Szász, hogy tíz százalékos tulajdonos lesz a Dorottya 8 Hotelben.

(Via Index, Napi.hu)

Kommentek

Ha kommentelnél, ahhoz Közösség vagy Belső Kör csomagra van szükséged. Ha csak olvasnád a többiek hozzászólásait, ahhoz nem kell előfizetés.

  1. Ha még nincs, regisztrálj 444 profilt
  2. Fizess elő a Közösség vagy a Belső kör csomagunkra
  3. Az előfizetésnél használt email címmel regisztrálj a Disqusra és azzal lépj be a cikkek alatt