Szigorúak a cipőelőírások kormányzati háttéremberi körökben

divat
2014 november 26., 19:01
comments 283
photo_camera Balra az André Goodfrienddel sétálgató Szalay Bobrovinczky Kristóf, a Századvég elnökhelyettese a Századvég fotóján, jobbra az Eduard Usikov ukrán üzletemberre váró Habony Árpád miniszterelnöki főtanácsadó az Index / Földes András fényképén. A hasonlóságra olvasónk hívta fel a figyelmet.

Van olyan társaság, ahol ki se lehet menni az utcára barna dupla monk csatos cipő nélkül. Ez a Gucci cipő 750 dollárból is kijön, de persze olcsóbban is be lehet szerezni ilyen stílusú cipőket. Habony egy másik darabot is felvonultatott a nyári szivarozós fényképén.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.