12 videó erről a nyomorult Black Fridayről, amelyek megtekintése után nemcsak a boltok vasárnapi bezárását fogod támogatni, hanem úgy általában a kereskedelem megszüntetését is

gazdaság
2014 november 28., 13:28
comments 239

A Fekete Péntek az amerikai Hálaadás utáni nap, amely kereskedelmi szempontból egyben a nagy karácsonyi bevásárlás első napja is. A boltok ilyenkor mindent elkövetnek, hogy előnyös, vagy legalábbis annak tűnő ajánlatokkal magukhoz csábítsák a vevőket. Olcsón adják a plazmatévét, éjfél után egy perccel már nyitva vannak, és hasonló trükkök százai.

Az őrület Amerikából indult, de idén a legszebb tömegjeleneteket eddig Angliában lehetett látni. 2014 volt talán az első év, amikor magyar áruházláncok is beszálltak a blackfridayezésbe, így bízhatunk abban, hogy hamarosan nemcsak az interneten, hanem élőben is láthatunk ilyen lélekemelő jeleneteket.

1. INDUL A BULI!!!

.

2. HOZZÁNYÚLTÁL A PLAZMATÉVÉMHEZ???

 

3. WHAT THE HELL????

 

4. BEVÁSÁRLÓ-CAM BÓNUSZ VEREKEDÉSSEL

5. BUNYÓ A FEHÉRNEMŰÉRT

6. IRTÓZATOS TÖMEGJELENET

7. ANARCHY IN THE UK

8. VISZIK HAZA A BOLYBA A LEVÉLDARABOKAT A KIS HANGYÁK

9. MEGÉRTE VÁRNI

10. AZ EMBER, AKI MINDENRE KÉPES

11. MÉG IRTÓZATOSABB TÖMEGJELENET

12. A LEGIRTÓZATOSABB TÖMEGJELENET

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.