Mégis van pénz Giró-Szász szállodájára

POLITIKA
2014 december 02., 13:29

Giró-Szász András az ATV híradójának nyilatkozva tagadta, hogy a Dorottya utca 8. szám alatti leendő szállodában levő tulajdonrészéről szóló sajtóhírek után a finanszírozó bankok ne adnának hitelt a beruházáshoz.

Hogy a bankok visszavonták a hiteleket, az Index írta egy azóta visszavont cikkében.

Giró-Szász azt is elmondta az ATV-nek, hogy

Serfőző Péter, aki nemcsak sógora, hanem gyermekének keresztapja is, augusztusban kérdezte meg tőle, hogy tekintettel gyermekére beszáll-e a beruházásba, amit 15 éves befektetésnek gondolt.

Megismételte azt is, hogy az V. kerületi önkormányzat, amely 2009-ben jutott az ingatlanhoz, azért adta el nyomott áron 2010-ben, mert 2008-ban nagyot esett az ingatlanok értéke.

Arról, hogy hogyan került Giró-Szászékhoz az ingatlan, amit eredetileg egy luxemburgi alap vett meg, itt írtam. Arról pedig, hogy ki a befektetési tanácsadója a luxemburgi alapnak, és mi köze van Giró-Szászhoz, itt.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.