Nem magáért, hanem a kígyóért aggódott az ember, aki megetette magát egy anakondával

ÁLLAT
2014 december 2., 10:40
comments 53

Annyira biztos volt védőruhája megbízhatóságában, hogy igazából csak az állat egészségéért aggódott, mondta Paul Rosolie, az ember, aki lenyelette magát egy nyolcméteres, 180 kilós anakondával.

„Nem akartam túlzottan kinyújtani [a kígyót]. Biztos akartam lenni benne, hogy a védőruha elég sima, és nem fog ártani a kígyónak” – mondta.

Több állatvédő aktivista azzal támadta, hogy önmaga lenyeletésével valójában megkínozta az állatot, de Rosolie ezt visszautasítja. Egyrészt, mert az állat nem sérült meg. Másrészt meg azért, mert eleve az volt a célja, hogy mutatványával pénzt gyűjtsön az anakondák élőhelyének megmentésére.

Azt is mondta, hogy határozottan sokkolni akarta a publikumot, hogy olyanok figyelmét is felhívja a kérdésre, akiknek fogalmuk sincs arról, mi megy az Amazonas térségében. „Kétségbeejtő időkben kétségbeesett lépések kellenek” – mondta, utalva az őserdők kiirtására.

Rosolie lenyelését vasárnap mutatja be a Discovery Channel. (Via Daily Mail)

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére a közelmúltban a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg felületeinken. Ebben közösségként együttes a felelősségünk, a mienk kiemelt. Amíg újragondoljuk a teendőinket, nem minden cikkünk alatt lehet kommentelni. Egyszersmind kérjük és köszönjük, ha nem csak szabályzatunk betűjének, de a szellemének betartása felett is segítetek őrködni.

Ha kommentelnél, ahhoz Közösség vagy Belső Kör csomagra van szükséged. Ha csak olvasnád a többiek hozzászólásait, ahhoz nem kell előfizetés.

  1. Ha még nincs, regisztrálj 444 profilt
  2. Fizess elő a Közösség vagy a Belső kör csomagunkra
  3. Az előfizetésnél használt email címmel regisztrálj a Disqusra és azzal lépj be a cikkek alatt