300 millió forint közpénz ment el az V. kerületi projektcégre, most megszüntetik

2014 december 6., szombat 6:47
65

A Váci Utca Bevásárlónegyed Kft.-nek az lett volna a dolga, hogy felvirágoztassa a Váci utcát, és olyan legyen, mint az Oxford Street vagy a Mariahilfer Straße. A tervet másfél éve mutatták be, akkor térburkolatot, informatikai rendszert és wifit ígértek. Erre most megszűnik a cég, mert a határozat szerint a „feladatát mostanra betöltötte”.

Hogy mit ért el a cég? Lett egy logó, ami az üzletek bejárata elé került, megjelent negyedévente az ígért Váci utca című reklámmagazin (az elején Rogán Antal fotójával és köszöntőjével), karácsonykor járt egy kisvonat, és volt pár divatbemutató. Ja és lett egy ilyen honlap.

Az Átlátszó itt írt a projektcég furcsa beszerzéseiről. A Város Szíve blog szerint a projektnek az tett be végleg, hogy Puskás András, a kezdeményező alpolgármester, egyben Rogán Pasa-parkbeli szomszédja, a saját és a felesége ingatlanvásárlásainak kiderülése után félreállt. (Város Szíve)

Kommentek

Ha kommentelnél, ahhoz Közösség vagy Belső Kör csomagra van szükséged. Ha csak olvasnád a többiek hozzászólásait, ahhoz nem kell előfizetés.

  1. Ha még nincs, regisztrálj 444 profilt
  2. Fizess elő a Közösség vagy a Belső kör csomagunkra
  3. Az előfizetésnél használt email címmel regisztrálj a Disqusra és azzal lépj be a cikkek alatt