A Sundance-en is versenyez Bucsi rajzfilmje, a Symphony No. 42

a hetedik művészet
2014 december 10., 08:19
comments 2

Egy hónappal azután, hogy Oscar-esélyes lett Bucsi Réka rövidfilmje, a Symphony No. 42., újabb amerikai siker néz ki a fiatal animációs rendezőnek: a filmet meghívták a világ talán legrangosabb független filmes fesztiváljára a Sundance-re. A fesztiválon eddig csupán két magyar rövidfilm járt, Kenyeres Bálinté (Before Dawn) és egy másik animáció, Szabó Sarolta és Bánóczki Tibor Léc Conquérant-ja. A Smyphony No. 42 alkotójával itt olvashat interjút. (Filmunió)

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.