Elkényeztetett, tehetségtelen dögnek nevezték Angelina Joliet

Tbg
a hetedik művészet
2014 december 10., 09:54
comments 33

A fene se gondolta volna, hogy Seth Rogen annyira felkúrja az észak-koreai hackerek agyát, hogy végül kiderül, mit gondolnak a világ szórakoztatóiparának vezetői Angelina Jolie-ról.

Hackerek törték fel ugyanis a Sony Pictures alkalmazattainak számítógépét, és az így elfogott emaileket azóta is szivárognak az interneten.

Ezúttal a Steve Jobs film körüli emailezések kerültek ki, a Gawker-féle Defamer dolgozta fel a Sony társigazgatójának (Amy Pascal) és a Jobs-film producerének (Scott Rudin) februári levelezését. (Akkor még ugyanis úgy nézett ki, hogy a Jobs-filmet a Sony produkálja, azóta viszont a Universalhoz került.)

Pascal és Rudin összevesztek David Fincheren, akit Angelina Jolie el akart csábítani a Jobs-filmtől az ő Cleopatra c. mozijához, a producer és az igazgató pedig alaposan összevesztek ezen. A film producere ugyanis megpróbálta elérni a Sonynál, hogy Jolie szálljon le a Jobs-filmre készülő Fincherről, mert nem fogja bírni megrendezni a filmet.

A vita odáig fajult, hogy a producer végül leírta, amit Jolie-ról gondol:

Egy tehetségtelen, elkényeztetett dög.

Hát így, részletek és a teljes dialógus a Defameren. (Seth Rogen pedig legújabb vígjátékával jött a képbe, ami miatt az észak-koreaiakkal is összeveszett Hollywood. A Sony Pictures hackelése mögött észak-koreaiakat sejtenek.)

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.