Mészáros Lőrinc megfeledkezett egymilliárd forintjáról

POLITIKA
2014 december 10., 21:18

Élőszóban javította novemberi vagyonbevallását Mészáros Lőrinc. A milliárdos felcsúti polgármester az őszi önkormányzati választás után kiadott vagyonnyilatkozata szerint a júniusban nyilvánosságra hozott vagyonnyilatkozatához képest 300 millió forinttal gazdagodott.

Most azért telefonált, hogy elmondja:

júniusban a januári vagyonbevallását hozta nyilvánosságra, tehát nem öt, hanem tíz hónap alatt lett háromszáz millióval több pénze.

Amire az RTL Klub felhívta a figyelmét, hogy még így se jön össze ennyi abból a havi 1,7 millió forintból, amit a vagyonbevallása szerint keres. Ezért Mészáros újabb magyarázatot talált:

elfelejtette, hogy májusban felvett 1,027 milliárd forint osztalékot, amiből ingatlanokat vásárolt és a megélhetését fedezte, így abból novemberre már csak háromszáz milliója maradt.

(RTL Klub Híradó via HVG)

Kiemelt videóink

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.