Behívatta a külügyminisztérium Goodfriendet

POLITIKA
2014 december 15., 19:29
comments 414

Bekérette a magyar külügyminisztérium André Goodfriendet, tudta meg a M1 Híradója. Erre azért volt szükség, mert a Sarah Sewall, az amerikai külügyminisztérium egyik államtitkára a korrupcióellenes világnapon azt mondta, hogy

"a távoli országokban is meglévő korrupciós gyakorlat az amerikai nemzetbiztonsági érdekeket sértheti. Az Egyesült Államok nagykövetségei ezért Közép- és Kelet-Európa két tucat országában a korrupcióellenes küzdelmeket támogató akciótervek összeállításán dolgoznak. "

A külügyminisztérium álláspontja:

"az ilyen kijelentések alkalmasak arra, hogy súlyos aggodalmakat okozzanak szuverén országokban."

(MTI)

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.