Afrikában verték át kegyetlenül a magyar vadászt

  • Meghiúsult álmok.
  • Balszerencse.
  • Átverés.
  • Megaláztatás.

Elképesztő és egyben tanulságos történettel állt elő Kosztolányi László vadmacskavadász az atv-ben. A tapasztalt oroszlánölőnek Dél-Afrikában vadászat közben vendéglátói felajánlották, hogy leopárdot is ölhetne, ha volna hozzá kedve. Hát hogy ne lett volna, hisz László minden álma  a vadmacskák levadászása! Először is 2000 dollárt kellett átutalnia egy botswanai bankszámlára. Ez még nem volt gyanús Kosztolányinak.

Az első probléma akkor állt elő, mikor nagyobb mennyiségű készpénzzel megérkezett Zimbabwébe. Mit tegyen ennyi lóvéval? Mégsem viheti ki a bozótba?

A puskát hosszú percekig élesen tartotta, a vadászatból mégsem lett semmi

Szóval letétbe helyezte vendéglátóinál a pénzét, és elindult leopárdot lőni. Amit a szervezők, állításuk szerint, már jó előre becsaliztak neki, méghozzá szakszerűen, élő csalival. A vadászok a 12., utolsó napon találkoztak a vadmacskával. Mármint állítólag találkoztak vele. A szervezők váltig állították, hogy ott volt a leopárd, de László nem látta a leopárdot. Ő valójában nem látott semmit, mert teljesen sötét volt.

Másnap szerette volna megnézni a nyomokat, de nem engedték neki. A vadászat így kudarccal zárult, de itt még nem volt vége a balszerencse-sorozatnak. Mert a magyar vadász a vendéglátónál letétbe helyezett pénzét sem kapta vissza. Így a túra 22000 dollárjába került. De az afrikaiak itt sem álltak meg. Jól ki is oktatták a panaszkodó magyart.

Érdemes megnézni az atv teljes adását, ahol László részletesen elmeséli egzotikus kalandját.

Kosztolányi László azért osztotta meg szomorú történetét, hogy tanuljunk belőle. Szerződés nélkül el se induljunk Zimbabwéba leopárdra vadászni, és soha, de soha ne bízzuk rá idegenekre a készpénzünket, mert könnyen ráfaraghatunk.

Koronavírus Hírek, háttér
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.