Na, majd pont magyar felsőoktatási intézményt nem irányíthat olyan ember, akinek kamuegyetemről van a doktorija?!

A VS szúrta ki a kormany.hu-ra felkerül kancellári életrajzok között, hogy Táncművészeti Főiskola kancellárja, Antal József is olyan végzettséget szerepeltet a papírokban, amit itthon hivatalosan nem fogadnak el.

Önéletrajzában azt írja, hogy egy Newport University nevű intézményből szerzett PhD-t és DBA végzettséget. Ehhez képest az "iskola" korábbi magyar partnere ezt írja honlapján:

"a nem akkreditált külföldi oklevél és tantárgyi melléklete az elvégzett tanulmányok dokumentálására szolgál. Nem használható a hazai bolognai rendszer diplomájaként vagy pl. tudományos PhD-fokozataként. Ugyanakkor Magyarországon a munkáltatók szakmai szempontok alapján, honosítási kötelezettség nélkül is figyelembe vehetik közgazdasági jellegű munkakörök betöltésekor."

A Szegedi Egyetem kancellárjának is innen van végzettsége.

Itthon hivatalosan el nem elismert, nagyon vicces, orosz iskolából van felsőfokú végzettsége a jobbikos Volner Jánosnak, aki azt a mai napig államilag elismertként oklevélként szerepelteti az országgyűlés honlapján, pedig nem az, és ilyeneket használt a Wekerle főiskola legalább 4 vezetője és egy BGF-es tanár is.