Újabb Érv Az Emigráció Mellett: Babarádiót indítana Novák Előd

A Jobbik képviselője Facebookon közölte a lesújtó hírt azon mélázva, mi lesz, ha már nem lesz politikus. A következőt posztolta:

Kormányzásra készülünk, de mihez kezdek majd egyszer, ha már nem leszek főállású politikus? Sok ötletem, tervem van; az egyik, hogy egy családbarát babarádiót indítok. Persze ehhez médiapolitikai döntés is kéne, hogy lehessen ilyen pályázattal frekvenciát nyerni. Van másfélmillió gyerek hazánkban, no meg persze a szüleik, akik pl. a gépkocsiban is babazenét játszanak, így bizonyára ilyen dalokat sugárzó rádióra esne a választásuk - ha lehetne.

Én persze érzek ebben a posztban némi paradoxont: Ha kormányt alakít a Jobbik, akkor valószínűleg meglesz a médiapolitikai döntés a babarádió indítása mellett. Ekkor viszont Novák még politikus lesz, tehát nem fog babarádiót indítani. Vagy akkor mondana le a politikusi pályáról, amikor nyeregben van?

Novák Elődnek és Dúró Dórának, feleségének és képviselőtársának két gyermekük született eddig.

Ezennel kérem a kommentelőket, képzeljék el, milyen gyerekdalokat játszhatnak majd Novák babarádiójában.

Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.