A mai tüntetés elég nagy hányadán szocialista szimpatizánsok lesznek jelen

Tbg
POLITIKA
2015 január 02., 11:43
comments 255
photo_camera Tóbiás egy olyan korábbi fotón, amelynek teljes hányadában szocialisták vannak (Fotó: Nagy Lajos / MTI)

Erről beszélt Tóbiás "Tóbi" József az MSZP valamikor pártigazgatója, most elnöke a Magyar Nemzetnek. A mai, január 2-ai ellenzéki tüntetésről van szó. Tóbiás nem ért egyet Gyurcsánnyal, hogy vállalni kéne zászlókkal a pártszimpátiát, mivel "a tömeg elég nagy hányada MSZP-s volt eddig is, de a tüntetők egységesen erősebbek. " Én megértem mindkettejüket egyébként, előbbinek van egy erős brandje, utóbbinek meg egy erős neve. A Magyar Nemzet amúgy cukin szórakozik a címben, hiszen a nagy része =/= nagy hányada. A tüntetésről tudósítunk egyébként. (MNO)

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.