Eladja valakinek a magyar üzleteit a Tesco?

gazdaság
2015 január 06., 16:19
comments 170

Bajok vannak a brit Tesconál, nem jön a profit az elvárt ütemben és volt egy nagy könyvelési botrány is, szóval el kell adni részlegeket, írja a Reuters. Az európai részlegei együttesen 3-4 milliárd fontot érhetnek, Magyarországon Csehországban, Szlovákiában és Lengyelországban vannak jelen. Az üzleti hírügynökség szerint helyi szereplőknek próbálhatják eladni ezeket, esetleg egy másik multival cserélhetik el őket. Mindenesetre a magyar részleg megtartása mellett tényleg nem szól sok érv, látva a kormány kiskereskedelmi szektorral kapcsolatos haveri politikáját.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.