Juhász Péter: Rogán utóda is a piaci ár töredékéért adja el a belvárosi ingatlanokat

Budapest
2015 január 6., 9:26
comments 83

Szentgyörgyvölgyi folytatja amit Rogán elkezdett, és szintén a piaci ár töredékéért adja el a belvárosi ingatlanokat – írja Juhász Péter (Együtt) a Facebookon.

Mint megtudta: az Október 6. utcában üzemelő éjjel-nappalit 154 000 Ft/m² áron adta el az önkormányzat decemberben.

A 192 m²-es helyiség így összesen 29,5 millióba került.

Pedig a belváros előkelő utcájában egy négyzetméter üzlethelyiség piaci áron ennek sokszorosába kerül, akár a 7-800 ezer is lehet – írja Juhász, aki szerint

„Szentgyörgyvölgyi Péternek már csak azért is fel kellett volna tűnnie, hogy nevetséges ez az ár egy belvárosi üzlethelyiségért, mert még ő is drágábban vette meg a lakását a kerületben.”

photo_camera Rogán Antal, a Fidesz országgyűlési frakcióvezetője és felesége, illetve Szentgyörgyvölgyi Péter V. kerületi polgármester a karácsonyi éjféli szentmisén a budapesti Szent István-bazilikában 2014. december 25-én
(Fotó: Soós Lajos / MTI)

Rogán idején egyébként Habony Árpád unokatestvérei is jól jártak hasonló üzlettel, és az is, aki hangsúlyozottan nem Portik Tamás volt élettársa.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére a közelmúltban a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg felületeinken. Ebben közösségként együttes a felelősségünk, a mienk kiemelt. Amíg újragondoljuk a teendőinket, nem minden cikkünk alatt lehet kommentelni. Egyszersmind kérjük és köszönjük, ha nem csak szabályzatunk betűjének, de a szellemének betartása felett is segítetek őrködni.

Ha kommentelnél, ahhoz Közösség vagy Belső Kör csomagra van szükséged. Ha csak olvasnád a többiek hozzászólásait, ahhoz nem kell előfizetés.

  1. Ha még nincs, regisztrálj 444 profilt
  2. Fizess elő a Közösség vagy a Belső kör csomagunkra
  3. Az előfizetésnél használt email címmel regisztrálj a Disqusra és azzal lépj be a cikkek alatt