Hivatalos: Jön Putyin Magyarországra

Tbg
POLITIKA
2015 január 07., 11:36

Egyelőre nem tudni, mikor látogat hazánkba az orosz elnök, akit Orbán Viktor tavaly látogatott meg, de a Népszavának igaza volt, valóban érkezik Vlagyimir Putyin.

Orbán Viktor kormányfő tavaly munkalátogatáson járt Moszkvában, így a következő munkalátogatásra Vlagyimir Putyin orosz elnök hivatalos Budapestre, ennek a soron következő látogatásnak időpontjáról zajlik az egyeztetés.

- csillapította le szerdán a sajtó kíváncsiságát Havasi Bertalan miniszterelnöki sajtós, a magyar útról ugyanis még az orosz lapok sem cikkeztek. (MTI)

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.