Adminisztrációs hiba miatt lett félmillióval magasabb a belvárosi polgármester fizetése a megengedettnél

POLITIKA
2015 január 08., 17:01

Felkerültek az V. kerület honlapjára a képviselői vagyonnyilatkozatok. Kiderült, hogy Szentgyörgyvölgyi Péter polgármester fizetése havi 1,23 millió forint, ami alig 480 ezer forinttal magasabb, mint a törvény szerint engedélyezett maximum. Az index megkereste a hivatalt, és azt a választ kapták, hogy

"adminisztrációs hiba történt."

A hivatal szerint akkor is adminisztrációs hiba történt, amikor a polgármester öccsét - törvénytelenül - kinevezték a helyi tévé vezetőjének.

Kicsit gyakori az adminisztrációs hiba :(

Kiemelt videóink

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.